Alla inlägg den 12 mars 2010

Av hazzel - 12 mars 2010 09:40

Idag kommer Davids farmor hit vid lunchtid.

Hon är nyhemkommen från Thailand & hade visst handlat lite till Melvin där :)

Så sedan blir det kaffe, umgås å bus...hmmm...själv hade jag nog valt att dra täcket över huvet å bara ojjat mig idag...ja, om möjligheten funnits alltså :/ Jag är trööött! Så jävla trött. Kanske är psykiskt nu när jag vet att jag hade taskigt järn..IGEN :( Just det ja...gå å ta en tablett kanske... *done*

Å så snöar det igen...WTF? Jag som började få såna vårkänslor igår ... Det var juh meningen att det skulle bli långa VÅR promenader  å mysiga fika dater på stan nu juh...faan oxå :(


I morron har David cup...då var juh tanken att jag skulle ha bilen för att komma bort å kolla när dom spelar efter att Malvin sovit. MEN nu visar det sig juh att det dels snöar = tråkig bil att köra i snö + att det varnades för 100 saker igår när jag åkte till affären. Lampor ur funktion, uppsök verkstad & service dags å faan vet allt vad det var :(  Inte nog med att jag tänkt ringa VOLVO idag å höra hur jag ska göra för att koppla ur airbagen på passagerar sidag...nu måste jag..ja JAG ta reda på hur man byter lamporna oxå... det är tydligen inte så lätt på dom här bilarna har jag fått för mig!? David han skiter i vilket..det har tydligen varit så länge (?) å han "orkar" inte göra nåt åt det(?)(?)(?)


Jag googlade på koppla ur airbag/s60 igår & det stog på flera ställen att VOLVO gjorde det kostnadsfritt i samband med service...ja, men då vore det juh kanske en bra ide att lämna in biljäveln på det då? Ja ja...det är väl en kostnads fråga oxå...men 500kr böter om man blir stoppad för trasigt lyse när det är GOD sikt å 1000 kr böter om sikten är dålig, det är inte heller så billigt :( Dess utom vill jag inte köra med Melvin i bilen när det är mörkt å jag har trasiga lampor...rätt som det är kommer nån jävla lastbil å tror att "jag" är en mc å så poff finns inte vi längre...nej tack!


Nä...när "gammel farmor" kommer ska jag gå ut å kolla om jag kan koppla ur airbagen själv å kolla vilka jävla lampor som e trasiga...återkommer ev med mera elakheter & större missnöje senare...skit dag!!

Ovido - Quiz & Flashcards