Alla inlägg under juli 2009

Av hazzel - 26 juli 2009 23:33

Dissection - Where Dead Angels Lie

Tack för att musiken håller mig sällskap i denna (annars) värdelösa natt-timma.

Av hazzel - 26 juli 2009 18:23

Var på "fest" hos Davids föräldrar igår, då hans pappa fyllde år i fredags. Det gick bra, men jag fick jobba hårt med mina problem (Tycker INTE om att folk ska hålla på å pilla på Melvin) å jag ammade honom där, trots att jag föredrar att göra det hemma i lugn å ro...men, allt för att göra David på bra humör. Jag påpekade inte en gång att jag ville hem å vi var bland de sista att lämna kalaset.


...några bilder från gårdagen:

Av hazzel - 23 juli 2009 22:45

Har varit hemma i ett par dagar nu, å äntligen börjar det kännas som ett hem igen. Idag var Fia & hennes stora kille( som fyller ett år nästa vecka) här :) Alltid lika trevligt att ha dom på besök.


Dagen fortsatte med en vandring ner till stan... Ett välbehövt besök hos psykologen å ett par nya byxor till Melvin. Efter ett sms från David att maten var på G gick jag hem igen å blev bjuden på otroligt god kyckling med ris å sallad :) Ett sätt att gottgöra mig tro? Hur som hällst uppskattas det verkligen & jag har varit på bra humör hela dagen.


Har pratat om det här med barnvakt idag oxå..jag förstår inte hur det kan vara så lätt för honom å så svårt för mig!?!? Jag känner mig dels som en usel mamma om jag "lämnar bort" Melvin & dels litar jag inte på någon längre... :( Även på den fronten har det satt sina spår... OM jag hade vetat att NÅN lyssnade & respekterade vad jag & David vill så hade jag låtit denna NÅGON ha honom ett par timmar så vi kunde gå på bio, gå ut å käka eller för all del bara vara med varandra ett tag...men VEM är denna NÅGON??


Känner DU dig träffad så hör gärna av dig!

Av hazzel - 22 juli 2009 22:31

Fick svar från SJ idag...

1164 kr i form av värdebevis på resa hos SJ fick jag som kompensation för söndsgens förseningar. Tackar tackar!


Här hemma har det varit en svår dag (för oss vuxna i allafall) David & jag har pratat...äntligen. Ännu en lögn infekterade vårat förhållande som nu på sistone varit på bristningsgränsen. Idag bad jag att få prata med honom & han kom på en gång (!) Vi var båda överens om att "någonting" saknas mellan oss. Svaret på vad (enligt mig) är tillit... vi pratade i allafall en bra stund & kom fram till att vi ska ge varandra och oss själva en chans till...


Men mellan dig & mig ( ;) ) så vet jag inte hur det kommer att sluta, eftersom jag vill till Sundsvall & han sa idag att det inte kommer att bli aktuellt för honom... Jag hoppas att vi kommer fram till en lösning som fungerar för oss båda. Den som lever får veta!!

Av hazzel - 21 juli 2009 14:26

Jag bara vägrar låta de gamla vanorna styra mig nu när jag kommit tillbaka hit ner. Inge mera sitta inne å vänta på att nån kanske vill vara hemma å umgås med mig. Inge mera "be om lov" innan jag hitar på nåt. Inge mer hänsynstagande eller omtanke... Varför skulle jag? Ingen visar mig den respekt jag tycker att jag förtjänar endå?


Idag var jag i allafall å fikade på stan med Tezzan. Köpte lite kläder till Melvin å bara vandrade runt och dödade lite tid tillsammans. Mycket trevlig faktiskt! Blir nog en promenad med henne i mororn !?


Ska bara leta reda på kabeln till kameran så ska jag uppdatera veckornas händelser i bildform :) Han har blivit så stor på bara dessa två veckor tycker jag. Haha...min lilla lilla plutt är inte så liten längre.



Av hazzel - 20 juli 2009 23:19

Hemma igen. Men känner mig oerhört splittrad & känner inte att det är läge att uppfdatera ännu... Ha tålamod med mig!?!?

Av hazzel - 1 juli 2009 23:07

Ja, i morron bär det iväg norröver :)

Ska bli skönt att ha "semester" ett tag.

Jag ska njuta av sommaren  ( framför allt naturen) & lägga mycke tid på mig själv har jag tänkt. David kommer nog ta sig igenom dessa två veckor med blandade känslor. Dels är det nog skönt att "komma bort" från mig lite...inte att vi går varandra på nerverna eller så, inte alls faktiskt, men det är få förunnat att känna den där saknaden efter varandra nu för tiden. MEN jag kan tänka mig att det inte tar lång stund innan han saknar Melvin <3 David är en otroligt bra pappa...han lägger nästan all sin lediga tid på att vara med han eller fixa nåt som har med Melvin att göra :) Jag Älskar honom oerhört för det. Ja, när det gäller mig så kommer jag självfaller att sakna David oxå...men som sagt, det ska bli skönt att få känna dessa känslor igen, för att inte tala om hur skönt det kommer att bli när vi kommer hem igen, nyladdade batterier & redo för livet här hemma igen...


Ovido - Quiz & Flashcards