Alla inlägg under juni 2009

Av hazzel - 17 juni 2009 22:32

Hallå? Mr.John Blund...var är du?

Melvin vägrar somna.

Ligger å pratar å pratar å pratar...

Rätt söt förstådd, men jag är själv trött å vill så gärna gå å lägga mig nu. Men går jag in dit så kommer han in i andra andningen å kommer säkerligen surra en halv timme till :P <3


Har inte blivit mycke nyttigt gjort idag. Jag rasade ihop i Davids knä förut när jag "insåg" att hela universum är emot mig. Ja...överdrivet tänker du, å det sa David oxå tills jag rabblade upp alternativ efter alternativ för honom som bevisar min legitima depp! Men efter lite kramar å fina ord så kom jag tillbaka på banan igen. :)


AaaaH, jag försöker verkligen hålla mig från att gå till kylen & värma upp rästerba från dagens middag...är juh såå sugen på nåt att tugga på. MEN jag minns ännu hur jag såg ut i den där hemskans spegeln på gymet. Jag hatar den & är sammtidigt så tacksam för att den finns där. Självdestruktiv INTE ALLS!! Behöver bara  få en spark i arslet av verkligheten!! FET!!

Av hazzel - 17 juni 2009 14:16

Idag ska David visa lgh.

Hoppas hoppas att det blir såld nu...känns inte som om vi kan gå vidare på ett schyst sätt när vi hela tiden har i bakhuvet - att den kanske kommer att bli ståendes tom å vi måste betala för den oxå.


Haha...såg på Oprah idag att Vin är bra för minnet :)

Fisk, omega3, korsord, motion, kaffe & vin :)     (?)

Fasen så bra mitt minne kommer bli när jag slutat amma :)


Ja, då ska man till svärmor på lördag då...känns sådär.

Kan juh inte gå in där pga alla katter. & jag vet inte hur länge jag vill att Melvin ska vara ute heller...allt beror iofs på vädret. Det får gärna vara lagom varmt & en fin skuggplats till mig & han att vara på. Inkluderar inte David till den skuggiga platsen denna gång, då det är hans födelsedag som ska firas, så han är nog upptagen med annart?!


Nä, om man skulle gå å förbereda middagen så kanske, så han hinner äta nåt innan visningen!!

Av hazzel - 16 juni 2009 23:21

Hahaha...jag har juh ingen kordinationsförmåga...men å så jobbigt det var :) Ska verkligen gå nästa vecka oxå...nån gång måste jag väl kunna lära mig skilja på höger & vänster!?!? Eller?


Hade tänkt gå på ett pass i mororn oxå...men det på em kan jag inte ta för  David ska bort å visa lägenheten. (hoppas den blir såld nu då!!) Å passet på morronen vill jag inte ta. Han va så snäll å erbjöd sig att vara vaken tills jag kom hem...å just därför ska jag inte gå. Låter det bakvändt? Ja, det är det kanske? Men det glädjer mig oerhört att han skulle offra det för mig, så av ren välmening - tillbaka -  ska jag inte gå, utan han kan sova när han kommer hem i morron bitti! <3


Pyttling måste smygit ner på stan å tagit sig en kopp kaffe nu på em tror jag (?) Han ville inte sova....haha...låg där å pratade för sig själv en lång lång stund efter att jag lagt honom!


Nä...om man ska gå å lägga sig själv oxå då.


Natti!


Å grattis till bebisarna Anna å Linda!!

Av hazzel - 16 juni 2009 12:23

Ja, vad säger man...? Livet är bra underligt tycker jag.

Ena stunden sittar man nöjd med tillvaron å så *poff till er tjänst* vänds allt upp o ner. Nä, nu vill jag bort härifrån...satans skit ställe!!


Har bokat mig för ett träningspass idag förrästen... får se hur det går(?) Körde ett pass igår oxå å det gick super bra. Var såå satans slut efter åt, men endå full av energi :) Precis så jag vill att det ska vara. Har aldrig kört step pass färut, men det är de jag ska prova idag... spännande!!


Min Melvin fick en tremänning idag/går (?) nyss!!

Kusin Anna har fåt sin lilla bebis! Grattis grattis!

(Hoppas på att få bli lite uppdaterad där när det känns bra å hinns med) ;)


Även Linda har förhoppningsvis fått bebis nu...har inte hört nåt men jag hoppas allt gått bra även där.

Är det jag som inbillar mig eller föds det välldigt mycke barn just nu?


Ja, vad mer då... Var ute på en 1.15 tim promenad på förmiddagen med Malvin...phu så varmt, men skönt att röra på fläsket. Känndes inte bra att se sig själv ur 4 vinklar igår...huvva! (speglarna på gymet)  :P


Nä, om man skulle gå å fixa lite lunch då kanske...

Av hazzel - 13 juni 2009 15:17

Denna bild kommer ur kategorin : Mammas stolta ögonblick!    <3

Av hazzel - 12 juni 2009 11:47

Fy så tråkigt jag har det :(

Det finns ingen sol ute...verkligen INGEN å både David & Melvin ligger å sover. David kan jag förstå...han kom juh ganska nyss hem från jobbet...men Melvin då? :( Han har bara vaknat för att äta, sen har han somnat om...berör säkert på att det fortfarande ser ut som om det är natten då det inte fins nån form av solljus som letar sig in.


Nä...ska nog gå å kika på dom lite <3

Av hazzel - 11 juni 2009 22:33

Igår var jag bort å införskaffade mig ett träningskort på Tjust Rehab. (gymet här i närheten) Jag betalade dyra pengar för det,. MEN jag vill juh ha tillbaka min kropp så det får vara värt det. Sen har jag börjar banta oxå... men jag är skeptiskt till metoden då det inte syns eller känns nån skilnad ännu. Är lite besviken gällande träningskortet oxå nu när jag tänker efter...


Jag har haft träningskort över ett dygn å jag har bantat i flera timmar, men ingenting händer :(

Av hazzel - 11 juni 2009 22:33

Igår var jag bort å införskaffade mig ett träningskort på Tjust Rehab. (gymet här i närheten) Jag betalade dyra pengar för det,. MEN jag vill juh ha tillbaka min kropp så det får vara värt det. Sen har jag börjar banta oxå... men jag är skeptiskt till metoden då det inte syns eller känns nån skilnad ännu. Är lite besviken gällande träningskortet oxå nu när jag tänker efter...


Jag har haft träningskort över ett dygn å jag har bantat i flera timmar, men ingenting händer :(

Ovido - Quiz & Flashcards