Alla inlägg under juni 2009

Av hazzel - 5 juni 2009 11:52

Nu börjar jag bli riktigt trött på detta pissväder.

Har nog aldrig längtat bort härifrån så mycke som jag gör just nu. Blää!!

Det regnar hela tiden å mitt humör har spolats bort nånstans på vägen...

Igår var jag sååå nära att starta ett ordentligt bråk med David (stackarn) Jag har så mycke frustration som ligger å bubblar, men jag vet inte vad jag sla göra för att våga släppa på ventilen? Hade juh tänkt träna uppe på TR i sommar, men jag har fortfarande inte fixat kortet...innebär det att jag omedvetet inte vill...? Eller är detta bara ännu ett av mina självdestruktiva beteenden som visar sig? Hur som...jag kokar på insidan, & det är inte alltid lätt att ge sken av att man är lugnet personifierad då. men det SKA man juh nu när man är Mamma... SKA!!

Av hazzel - 4 juni 2009 10:17

Det kanske inte är nåt som "bara händer" har hört att man måste jobba på saken för att det ska bli bra..men jag provar med att bara önska mig det först innan jag anstränger mig .P


Jag är juh heeelt såld på det här med facebook btw. Jag har juh "hittat" & blivit "hittad" av sååå måna gamla vänner & bekanta. Såna som jag med åren helt enkelt accepterat att jag aldrig kommer att se, prata med eller på annat sätt höra av igen. Men nu har jag det :) Måste juh faktiskt tacka Carro för detta <3 mycke bra att du frågade mig om facebook :) Jag har juh varit en "såndär" som är anti, MEN som synes gav jag mig.


Melvin han liggen i sängen VAKEN men NÖJD :) Överväger att ta honom & mina nya skor på en promenad snart. Måste gå ner på stan å kolla på lite folk sedan känner jag...är trött på dessa väggar nu.


Ha det gott så länge alla läsare...

Av hazzel - 3 juni 2009 23:03

I morron är det gaddningdags för David igen.

Sköt på sätt å vis att det händer nåt, men sammtidigt blir jag juh lite ego & inser att jag kommer vara "ensam" hela långa dagen i morron :( (mindre kul) Men men...det är väl smällar man får ta? När jag slutat amma ska jag bygga vidare på mitt oxå, så det gämnar nog ut sig på en 10 års period :P


Efter att snack med "min mentor" har jag kommit underfund med att jag ska kika på KY utbildningar i Sundsvall... är juh så otroligt less på att läsa  "skölämnen" nä, måste läsa nåt som leder nån vart känner jag. Å ja, jag vet att en utbildning såklart leder nån vart, men ni förstår säkert vad jag menar(?)


Bara jag slipper detta förbannade regn i morron så ska vi gå ner på stan å myska lite i morron hade jag tänkt :) får se vad vädergudarna tycker om mina planer...nä...dags för natten!!


:)

Av hazzel - 3 juni 2009 19:48

Jag måste ju skratta...David håller på å härjar med Melvin här inne å han riktigt tjuuuter av skratt. Så mysigt att se/höra dom :)

:(

Av hazzel - 3 juni 2009 13:21

Grått väder å en gnällig son :(

hmm...det här blev juh inte den roligaste dag jag haft på länge :(

Av hazzel - 3 juni 2009 08:39

Huvva, Lill hjärtat mitt sov till halv 8 i morse. Måste ha tagit hårt på han det där :( gav han lite alvedon innan han skulle sova igår för fy så pipig han var då :( Vaknade dock upp & log precis som vanligt :)


Va skulle jag lägga mig i det där jävla facebook för? Nu kommer jag juh att spendera ÄNNU mer tid vid datorn :( Det är juh en hel djungel att hålla reda på allt som händer där juh...kanske dags att bli lite selektiv? Skit kul iofs att "hitta" folk som man annars inte pratar med nu för tiden...


Ja...om man skulle gå å göra sig lite frukost då...?

Av hazzel - 2 juni 2009 23:08

Så duktig han var min lille Melvin.

Första sticket sa han just ingenting men det andra...ojojoj, det måste ha gjort ont. Men tuff som han är gick det över relativt fort <3 Ja, nästa blir väl om 3 måader då. Skönt att David ställde upp & sa att han kunde gå med han om jag tyckte det kändes för jobbigt. Men i slutändan va det nog just detta stöd av han som fick mig att följa med. <3 Underbar sambo jag har <3


Va i allafall bort till öppna förskolan en stund innan BVC trots att jag tänkte avboka. Fick inte ut så mycke av det denna gång. Massa ungar överallt & det drog ut på tiden innan sångerna kom igång så vi var tvungna att gå mitt i :( Men men..käns i allafall bra att jag tog mig för att göra nåt idag.


Fick klartecken på lgh vi svarade på igår :) En 3a :)

Känns så bra att ha nåt att gå efter. Nu VET vi att vi kan flytta upp så nu ska vi börja planera inför flytten. *skönt*

Får förhoppningsvis bilder på den i morron...så nu måste jag gå å tvångs sova så det blir en ny dag fortare :P


Natti natti!!

Av hazzel - 2 juni 2009 11:27

Mycke spännande saker har hänt idag :P

Hittat en lgh YEEEY!!

Gått med i Facebook. Motivering: Jag måste juh hålla kontakten med alla i detta land så som jag flyttar omkring. :P Har juh varit en "såndär" anti facebiik människa,men jag böjer mig.


Sitter nu & överväger att ställa in öppnaförskolan planerna idag. Melvin har nyss somnat & vi ska till BVC kl 15.30...kan bli tajt om jag ska klämma in öppnis där emellan (?) Nä, får nog ringa till Fia & avboka...

Ovido - Quiz & Flashcards