Alla inlägg under november 2009

Av hazzel - 8 november 2009 19:23

Idag bjöds det på smörgåstårta a´la farsdagsfirande här hemma. Tråkisen ville inte ha nån annan tårta till efterätt så vi käkade ostkaka å massa slisk istället. Nu är den stora hanen å spelar innebandy å den lilla hanen sover. Han är så go nu på kvällarna, då han vill ligga i knät framför tv´n å mysa tills han blir "sovtrött" <3 Hua underbart som hällst :) Får lite lätt panik från å till när jag tänker på att det innom en inte allt för avlägdsen framtid kommer att finnas en till liten här...en NY liten som "stjäl" av Melvins tid :( Hur gjorde NI när NI fick erat andra barn? Hur räcker man till & hur klarar man av den känslan som jag har nu, att jag på nåt vis sviker Melvin som skaffar ett barn till...?



Tunga tankar såhär på kvällskvisten...


G´natt på er!

Av hazzel - 7 november 2009 20:54

Nu är timman slagen & det är dags för mig att tacka för idag. Är konstant trött & allmänt jävla otacksam :/ Har fått otroligt god mat & massa godsaker till efterätt MEN jag orkar trots detta inte hålla varesej humöret eller ögonen öppna.


Så...go´natt!

Av hazzel - 6 november 2009 10:56

Idag behövde jag i allafall inte kliva upp ur sängen före 10. David tog "morronpasset" (tack för det) men jag har haft så skumma drömmar så jag har inte kunnat sove endå :( Drömde (som vanligt) att jag å David var riktigt ovänner, men denna gång hade han tagit min nyckel & gömt vår lgh för mig (?) Han hade plötsligt fått en bror (Micke.N (?) )som höll på å lära Melvin cyckla. Å Davids mamma var den där utlänska mamman i mammas pojkar, å hon var heeelt förstörd över att David gjort fel val.... ja jisses... Underbart vilken (frisk?) hjärna man har.


Eftersom jag redan inlett denna dag i lathetens tecken ska jag fortsätta på den baran...går nu å tippar omkull i soffan...

Av hazzel - 5 november 2009 10:47

Gick å la mig tillsammans med Melvin kl 20.00 igår. Heeelt slut :(

Sambon firade sin "ledighet" med att ...gissa vad...jepp - åka å kolla på innebandy.  Ibland får det mig att fundera över det här med missbruk. Jamenar...är det så jävla sundt att vara helt fast i en "sport" (korpen, typ division 3000) igentligen? Det är väll att "fasta" i nåt precis som det är att "fastna" i Kopplande med sladdar å stereogrejer eller "fastna" i att Fixa bilen...? Eller för all del som att "fastna" i att äta? eller? Känns som om jag bott med missbrukare av olika slag hela mitt vuxna liv... Sitter han inte vid datorn å kollar på innebandybutiken.se (eller nåt i den stilen)  efter den senaste klubban eller det bästa bladet, så kollar han på resultat mellan lag i allt från superettan till nåt jävla korpenlag i pajala!?  Fattar bara inte!? Må, TI, Ons är det KORPEN matsch som han åker å kollar på, han själv har träning två eller tre gånger i veckan...lär mig visst aldrig...kan iofs bero på att det inte fins nån logik i när å var han åker å spelar!!??!!?? Å sen har juh klubbjäveln spelningar som han åker å kollar på oxå...å tro inte att klubben bara har ETT lag...nej nej...B-laget måste oxå kollas på.


Ja ja...gnäll gnäll gnäll...hahaha...känns skönt att vara tillbaka på bloggen i allafall! :P

Av hazzel - 4 november 2009 10:14

Hej igen alla trogna läsare som trots min totala "blogg torka" den sista tiden, flitigt besökt mig sida. J

ag ska göra ett tappert försök att från & med nu lämna ett spår eller två lite oftare...


Idag "hoppade jag av" skolan!!!!

Ja, så fick det bli. Jag orkar helt enkelt inte med att ta hand om Melvin, ständigt vara trött å på det plugga.

Nej, det gick bara inte längre :( Det är så klart inte vad jag hade hoppats på...jag vill juh gärna tro om mig själv att jag är nån form av super woman som klarar allt, men den bistra jävla verkligheten hoppar ständigt upp å biter m ig i arslet & triumferar med att påminna mig om att så är inte fallet :(


Detta beslut har i allafal för med sig nånting positivt...Jag är nu, mer än nånsin tidigare såå imponerad av min vän, som med FYRA ungar hemma å ett stort hus att ta hand om ENDÅ lyckats ta sig igenom komvux studier OCH nu även en utbildning på högskolan, medans hon på samma gång håller på att ta körkort! Hatten av till henne!!


Nu sitter jag & med lite tycka-synd-om-sig-själv-känsla pressar i mig krögarpytt & längtar "hem" :(



Ovido - Quiz & Flashcards