Alla inlägg den 27 februari 2009

Av hazzel - 27 februari 2009 22:31

Ja, tack för alla fina sma å mail jag fått med lycko önskningar.

Jag har, av självklara skäl, inte haft telen på så mycke eller haft intresse av att kolla mailen förns idag, men nu har jag som sagt gjort det & jag blev sååå glad :)


Vi närmar oss nu andra natten hemma med Melvin & det käns otroligt skönt. Både jag & David var lite utav kännslomässiga nervvrak natten som var, men jag tycker att vi hanterade det bra. Vi lär oss nåt nytt var 15e minut känns det som :) Inför denna natt har vi pratat om att den som inte sover kan vara här inne i "lilla rummet" eller i vardagsrummet så den andre får sova lite. Inte för att det lila pyret är särskilt bökig eller hägljudd...men vem kan sova när den lille söta varelsen ligger där ´vaken å kikar... ? Inte då vi i allafall...så då blir det att vi båda e vaken å beundrar han.


Ska så klart lägga upp fler bilder innom kort...har bara inte haft tid med det ännu...men här kommer "första bilden" på oss :) Sliten men åååh så lycklig :)    (felvänd men det bjuder jag på.. :P)

Av hazzel - 27 februari 2009 13:15

Ja, nu är han äntligen här, vår lilla Melvin. Eller lilla å lilla... han vägde 4050 å var 57 lång :) så det var en riktigt stor å snygg pojke som öppnade sina ögon för första gången i sändags kväll/natt.


Här kommer en bild i allafall... <3

Ovido - Quiz & Flashcards