Alla inlägg under februari 2009

Av hazzel - 5 februari 2009 17:38

Hmm...det blir kebab till middag idag. Inte min favorit direkt, men men.

Så nu är klyftpotatisen i ugnen å salladen e klar...bara att vänta då...

Jag har trots ett tappert försök inte fått särskilt mycke gjort idag. Fattar inte vad det sitter i :( Har säkert skrivit 3-4 inledningar men inget som jag känner nån "dragning" till lixom. Det blir bara massa skit :(


I morron ska jag inte göra nån form av skolarbete alls har jag bestämmt mig för. Bara umgås med vänner, fika, käka god middag å må bra :) Sen ska jag ta nya tag med skrivandet på söndag. Skulle dock behöva nån som jagade på mig lite... (självkännedom kallas det)


Har fått reda på att mitt älsklingshus är till salu med.

jag älskade detta hus när jag va liten...

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/341780


Nä, matdags va det ja...

Av hazzel - 5 februari 2009 12:27

Som tidigare nämts, så kommer min mamma & de två minsta bröderna hit & spenderar sitt sportlov hos oss v10. Tänk nu om *bökiga tanke* jag inte fått bebis ännu då dom kommer :( Va tråkigt :( Jag börjar nämnligen, sakta men säkert förlika mig med tanken på att gå över tiden... Och går jag nu så pass långt över så jag måste bli igångsatt kommer detta ske den 27e. Mamma å grabbarna kommer den 28e. Vilket innebär att jag inte kommer att vara anträffbar på i allafall nån dag juh... Här får inte nån komma in på bb för att besöka en heller, (förutom pappan) så då kommer jag bli liggandes där ensam me bebis medans David blir tvingad att vara hemma med min familj. *skummt* Nä, såhär ska man juh inte tänka...allt kommer att bli bra. Jag ska juh bli mamma själv...å min mamma kan banne mig klara sig :) ja...allt kommer att bli bra!!  (?)

Av hazzel - 5 februari 2009 05:35

Ja, då var tuppen väckt & rästen av dagen har jag "bara" skolarbete att ägna mig åt. Men det är sjukt va trotsig jag är mot mig själv...jag fullständigt älskar att skriva & att binda ihop ord å fraser på finurliga sätt MEN NU när jag "måste" producera texter slår hjärnan direkt i bromsen å vägrar sammarbeta. *suck* Lär dig att ändra tankemönster skulle en psykolog ha sagt. Ja mehn hur då?  svarar jag!


Från det ena till det 7e...jag såg kort på Jeanettes lilla pojke igår :) åååh vilken guldklimp :) nåt så otroligt vacker liten varelse :) Nu blev jag juh verkligen bebissjuk. haha...


Nä, va faan gör man uppe denna tidiga morron timma igentligen? Har juh ingen att sysselsätta mig med endå. Tv´n saknar plötsligt signal (?) datorn (skolarbeten) är jag inte tillräckligt vaken för att ägna mig åt & frukosten är redan äten...så vad återstår? Det är juh för faan fortfarande svart som natten ute. Inte ens hundägarna har orkat sig ut på morronpromenaden ännu. *suck* nej tack å lov att jag snart...vääldigt snart kommer att ha händerna fulla :) *längtar efter Tekla/Melwin nu...* (ja, det är dom namnen vi beslutat oss för att ha :) )


"Magen" 30/12 - 08

Av hazzel - 4 februari 2009 18:50

Ja, då har man kommit igång med studierna igen då. Så jävla kul det var att komma tillbaka på skolan igen, Visste att jag saknade stället men att det skulle kännas såå bra att vara tillbaka trodde jag inte :) Ska iofs studera på distans denna gång, men lite då å då kommer jag juh att dyka upp å göra de övriga eleverna samt lärarna lite nervösa :P


Det var trots allt en hel del som ska göras fram till Maj för att få bra betyg i denna kurs, så att ligga på latsidan blir det inget av med. Min lärare rekomenderade till o med att jag skulle ändra min kurs från 1 termin till 2 terminer bara för att vara på den säkra sidan...meeehn jag vet inte jag...då får jag för mycke tid på mig & risken att jag tappar intresset ökar om jag inte har nån deadline...


Åh, nu fick jag ett talafonsamtal gällande vår lägenhet :) Hoppas verkligen att vi får helvetet sålt snart så vi kan gå vidare... Men men det där är Davids beslut.


Dags att släpa mina tunga ben bort till soffan å slöa ett tag nu. Har juh varit full fart hela dagen. Tycker att jag förtjänar att ta det ruggigt lungt rästen utav kvällen :)

Av hazzel - 4 februari 2009 10:00

Ny dag, nya äventyr!!

Fy så brottomt jag har nu...men kan jag ge faan i att skriva ett par rader innan jag i all hast får dra kammen genom håret, borsta ena tandraden, tar på mig "ansiktet", lite kläder å sen "rusa" *skrattar år blotta tanken på att JAG skulle vara kapabel att rusa i nuläget...* ner till MVC där jag ska vara kl11...NEJ, det kan jag juh uppenbarligen inte :P


Hade en innehållsrik gårdag som jag givetvis ska gå in lite djupare på sedan... & jag ser fram emot innehållet i även denna dag. Ska juh äntligen bort till min kära skola igen senare :)


Nä fy va klockan är oartigt aktiv med sitt tickande nu då...måste gå. Hej hopp!!

Av hazzel - 3 februari 2009 11:25

Blev väckt för 1½ timme sedan av att telefonen ringde. (pratat tills nu) Galet va jag sovit länge idag... Känner mig inte så utvilad heller trots att vi gick å la oss vid elva igår. Känner mig lite låg, å med det ensam, idag. Har mycke tankar & funderingar gälland närstående i Sundsvall igen :( Det är ett skit att sitta här nere å inte kunna göra nåt... Får se när/om "min vän med de juridiska kunskaperna" dyker upp, så vi kan bena ut hur fan man ska agera & vilka möjligheter som finns. För med "svensson förhållande" Å barn i magen är det bäst att börja hantera saker å ting på lagligt vis...har jag hört.



Av hazzel - 2 februari 2009 22:27

Är det typiskt kvinnligt, eller kanske mer typiskt de med liknande...låt säga "bakgrund" som min att göra flera saker sammtidigt hela tiden? Jag insåg jusst i skrivandets stund att jag nu sitter här med tandborsten i munnen fingrarna på tangenterna & med tankarna så långt fram som morrondagens middag. "Arga snickaren" skulle säga till sina klienter att dom måste avsluta det ena husprojektet innan dom påbörjar ett nytt... undra om det finns nån form av "arg livs coach" eller "Jävligt grinig psykolog" som kan reda ut mig & mina vardagsprojekt?


Well...nu börjar det bli löjligt mycke tandkrämsskum i munnen så jag måste gå å spotta...lika bra att sluta skriva oxå så jag iom det kan påbörja åtminstone 2 nya projekt innan jag hunnit så långt som till sovrummet (!)


Natti natti!

**

Av hazzel - 2 februari 2009 13:45

** 

Nu får du gärna komma hem.

jag vill inte sitta ensam med mina funderingar längre.

Vill vila...kanske även somna i din famn sen.

Jag vill att du pillar mig i nacken & säger att jag är betydelsefull.

Vill vakna till & se att du finns kvar hos mig.

För visst finns du väl kvar hos mig när jag vaknar?

**

Ovido - Quiz & Flashcards