Alla inlägg den 28 april 2009

Av hazzel - 28 april 2009 22:32

Imorrn är det en dag av många måsten.

Måste:

Packa

Städa

Sola

Kolla packningen :P

Se över räkningarna (inte nödvändigtvis betala dom... ;) )

Tömma kylen på färsk produkter


På torsdag byter vi bil (lån-byte alltså) Då får s60n åka till byn så tar vi v70n till Sundsvall. Vi måste fasen skaffa oss en kombi. David är redan less på att plocka isär å plocka ihop vagnen i små delar varge gång vi ska nånstans. (finns en anledning till att jag inte hjälper till ;) )


Idag har varit en såndär härlig dag igen...eller i allafall kvällen...på dagen låg jag å Melvin å sov som två små grisar...hihi... Men som sagt - kvällen har varit kanon trevlig. Va bort å grattade mig medelålders vän. Moahaha!! Enda problemet med att vara där e juh att jag blir så skaffa-hus-sjuk. Tycker det är såå mysigt med alla barn å deras kompisar som kutar in å ut å fram å tillbaka. En hög me ungar är på gården å hoppar på studsmattan, en hög spelar landhockey på gatan (till alla grannars förtjusning) ;) å en del kutar fram å tillbaka med såpbubbelpistoler eller bollar..mmm härligt härligt :) Melvin bara älskar att sova där...han trivs så bra när det är liv å rörelse omkring han. Det är nästan så att han blir mer orolig å vaknar när det är för tyst. Härlig unge det där :) :)


Nä, om man ska ta å natta sig själv oxå då...? David ska visst ut på krogen å "kolla på fotboll" (?) i morron kväll, så det är väll bäst att man är utvilad...annars kan det lätt bli sura miner från mitt håll om såna saker...dricka öl mitt i veckan med sina arbetslösa polare. *fnys* nää...det där gillas inte...men men...


go´natt då!

Ovido - Quiz & Flashcards