Alla inlägg under augusti 2009

Av hazzel - 18 augusti 2009 22:26

Trampar jag bara runt i något som jag VILL ska fungera, men inte kommer att göra det? Är inte förnuft & önskan sammankopplade längre? Så sent som IGÅR  bekräftade vi för varandra att vi skulle jobba på vår relation. Att även han skulle bidra till en förbättring. Jag gick på det...igen.


Idag...dryga dygnet efter berättar han att han ska iväg & dricka öl på Fredag, med sin far (!?) Har gav mig dock alternativet att följa med MEN OM jag följer med (tillade han) så kommer du bara att sitta & tjuvlyssna & analysera hur jag (han) beter mig. (varpå jag frågade : ok, & om jag inte följer med...vad gör jag då?) SVAR: då sitter du hemma & misstror mig, tror att jag ljugit & funderar på när/om jag kommer hem & är redo att skälla på mig så fort jag kommer hem.


OM det nu är såhär jag skulle reagera..vore det då inte lämpligt att göra som vi beslutade igår? Att lägga fokus på att FÖRBÄTTRA vårat förhållande istället för att spotta dealen i ansiktet & göra det motsatta?

Är allt detta nåt jävla skämt för att se hur långt ner jag är villig att sänka mig? Är det nåt test för att se hur mycke förnedring & bullshit jag accepterar innan jag drar?


Det var längesedan jag kände mig lessen över bristen på respekt, tillit...kärlek helt enkelt-  i vårat förhållande...kanske har jag innom mig insett vad det medvetna ännu inte vågat greppa om...


 Dags att sluta hoppas att väggen blir en dörr!!

Av hazzel - 17 augusti 2009 22:55

Idag har vi, dvs jag & David tagit ett stort steg mot en bättre framtid. I allafall är viljan att skapa en bättre framtid där... Pga hans rätt till ett privatliv vill jag inte gå in på detaljer...inte nu i allafall. Men fungerar detta så kanske en nystart med större förståelse är på intågande!?!?


En väldigt speciell vän satte mig lite på pottan idag oxå... En hel massa tankar kickades igång efter ett samtal i morse...huvva va jag saknar dig nu. Trodde du skulle ringa innan 22, men vi hörs säkert i morron!?


Ja, det var väll de d...inte så mycke mer att skriva om idag heller...har tappat känslan för att blogga för tillfället känner jag...well, det kommer väl tillbaka när jag behöver skriva av mig mer igen(?)


G´natt!!


Av hazzel - 16 augusti 2009 21:43

Har varit riktigt off idag, då jag har därför heller inte mycke att skriva om. Tog mig efter lite gnäll upp å tränade i allafall. Men jag var faan inte på topp idag. Knappt svettig när jag gick hem :( Melvin har levt rövare :P Gapar å morrar hela tiden. Han har heller inte varit nöjd. Nä, om man skulle ta å lägga sig å sova istället då? Fy...jag har så mycke  (ogentligen) att göra...men jag gör ingenting utav det...går bara här & stör mig på att det inte blir gjort... :P


Nä, G´natt!

Av hazzel - 13 augusti 2009 23:52

Hade jag inte haft min Melvin vet jag inte om jag hade orkat.

Jag är så less på att kriga...



Och ja, tolka det hur faan du vill. Jag orkar inte tassa på tå å akta mig för att DU ska fara illa hela jävla tiden. Kan ingen jävel värna om mitt mående? Sätta MIN ÖNSKAN FÖRST, Vilja MITT bästa?




                    Tack till vännen som fanns där för mig nu ikväll <3


Av hazzel - 12 augusti 2009 12:46

Ikväll blir det Body Pump igen :) Skönt att pressa ur sig lite :)

Ska ta å gå igenom gymet & skaffa mig lite favoriter där oxå nån dag har jag tänkt. Men en så länge har det räckt med passen. Planen för idag löd: Gå runt stan (lysingsrundan, även kallad :P ) Men det regnar å regnar så viljar spolades bort...haha så jävla fyndigt det där blev då :P Well well...en trist innedag är vad som väntas om inget oförutsett sker... bye!

Av hazzel - 11 augusti 2009 22:54

Har suttit & läst massa bloggar jag följer, å mitt i läsandet insåg jag att JAG själv inte skrivit nåt idag...inte alls för att mitt liv är innehållslöst eller fattigt på någe vis...kanske snarare tvert om (?)


Melvin har varit underbar idag (som de flesta dagar då..)

Träningen gick otroligt bra idag (!)

Relationen..ja då, inget att klaga på.

Hemmet, mjo...lite har väl blivit fixat här med :)

Måste bara komma på något att göra på förmiddagarna, då Melvin sover...Trååkig tid!!!! Har DU nåt tipps på vad jag ska ägna ca två timmar om dagen till?


G´natt...Bara sådär :P

Av hazzel - 9 augusti 2009 23:44

Dagen slutade som den började...helt fantastiskt bra.  :)

Nu ska jag sanera gaddarna & krypa till sängs jag mä...

Melvin sover sdedan länge nu...stora killen har bara sovit två gånger idag <3 huvva, han är sannerligen ingen bebis längre. Han har även kommit på att han ska ligga på sidan BARA på sidan när han sover nu :P sötisen där <3


G´natt!

Av hazzel - 9 augusti 2009 14:11

Fan så skönt det är att leva idag :)

Inget särkilt har hänt, men på samma gång har massor hänt...låter det förvirrande? Ja, det kanske det är...

David lät mig ta en sov morron i morse, å fan va det gav resultat, jag ammade bara Melvin sen somnade jag om & sov till 10!!!! Fick sån nytndning på livet :) (det har såklartinte bara med sovmorronen att göra...jag & David har hittat varandra på en gemensam plattforn käns det som...) Så nu har jag plockat å städat å fejat hela dagen :) Sorterat bort alla Melvins kläder om han inte kan ha..å fuck va mycke det var...Måste sätta oss nån dag å kolla igenom vad vi ska spara å var vi ska sälja/ge bort osv... Huvva, lillgrabben bär 68/74 nu, lite beroende på märket.


Nu är David å handlar kyckling, ska bli det till middag idag :) Sen funderar jag på att köra dubbelpass på gymet...? Först ett easylina å sen bodypump...? Har dock inte bestämmt mig ännu...bokade bara det första i fall det blir tungt idag...


Nä, om man skulle göra ett sista ryck för idag då...


Hej så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards