Alla inlägg den 3 mars 2009

Av hazzel - 3 mars 2009 17:44

Jag vet inte riktigt om det är befogat att klaga efter att ha fött en så fin & välmående pojke...men OM man nu får det så vill jag ta tillfället i akt att gnälla över det här med kisseriet. Det GÅR juh inte :( Nu har det gått över en vecka sedan förlossningen å det känns verkligen som om jag kissar taggtråd.(själva det onda efter att ha fött barn kan jag ta, men inte kisseri besvären)  Världens jävla urinvägsinflammation vore trevligare. *lovar* Min käre barnmorska kommer i allafall att ringa mig (igen) vid 9 hugget i morron, å har det inte släppt nåt tills dess (varför skulle det ha gjort det?) så ska jag få komma ner på en koll. Känns lixom  som om det sitter nåt litet sår eller om det ha blivit nån spricka upp mot urinröret oxå..well well, vi får se i morron. Melvin har i allafall badat idag <3 sååå mysigt det var :)  Nu ska jag återgå till familjen som är på besök :)


 <3 Mammas badpojke <3



Av hazzel - 3 mars 2009 08:27

Efter vår promenad igår som han i fleeera timmer i vagnen. *sötis*

Hoppas att jag klarar av att få ner vagnen för trappen själv sedan då mamma å dom har åkt? Jag har juh fortfarande rätt så jävla ont å vagnen är ganska tung å otymplig att få ner, trots att vi "bara" bor på andra våningen.


Va i allafall ner till bvc igår :) Hahaha...

"Dom" vill att bebisar ska gå upp i allafall 100g under första veckan hemma...min "lille" fis hade gått upp 400g :P Tror jag kan släppa min oro att han inte får i sig tillräckligt med mat nu!?!?


Ja, det blev några rader idag i allafall...men nu ska jag gå å fixa lite frukost till mig innan Melvin vaknar. (ja, han har juh sovit sedan 5 i morse <3)

Ovido - Quiz & Flashcards