Alla inlägg den 27 mars 2009

Av hazzel - 27 mars 2009 18:56

Jah men jag är juh på sånt uselt humör :(

Har gjort mitt bästa för att bråka med David idag, men han går inte på det. Kramar mig bara & säger att jag borde sova en stund. Grrr! Det gör inte att ångan i mig släpps ut direkt. Faaan! Nu är han å spelar innebandy den fegisen :P nej då...han är juh kärleken i mitt liv. MEN det vore skönt att få bråka av sig lite å han är juh den enda jag träffat på flera dagar. Måste helt enkelt ta å skaffa mig ett liv utanför dessa vägger, å BORTANFÖR David. Vi går juh inte mer än en meter ifrån varandra jusst nu. Missförstå mig inte...jag fullständigt Älskar att "ha" honom här hemma, men det är JAG som måste göra annat ibland.  Längtar "hem" sjukt mycke jusst nu oxå...kan mycke väl vara det som gnager på mitt humör (?!)


Åh, som en räddande ängel kom här en doft av bebis bajs...så innan jag skriver allt för mycke personligt kraffs idag ska jag gå å ta upp lilleplutt. Hejja!

Av hazzel - 27 mars 2009 10:34

När den lille älsklingen vaknade 05.00 i morse slängde jag en snabb bl  ick mot fönstret - det skulle jag inte ha gjort :( SNÖ!! Det är ingen mening att det snöar här juh :( fyy va sur jag blev. Det har juh varit så fint ett par dagar nu juh. Blää... Det blir alltså ingen promenad på förmiddagen idag :( Vi ska i allafall göra en premiärhandling senare. Vi har förtfarande inte åkt å handlat tillsammans sedan vi fick Melvin, men idag ska det ske. *spännande* Haha...det är fantastiskt var "spännande" är ett relativt begrepp...haha Förr va "spännande" nåt i stil med att åka till en annan stad & bete sig allmänt illa. Idag är "spännande" att åka tillsammans till affären :P

<3 Jag Älskar de mina <3

Ovido - Quiz & Flashcards