Alla inlägg den 7 mars 2009

Av hazzel - 7 mars 2009 22:25

Som sagt...snart dags att sova. Och precis som natten som var, sover vi (jag å David) i separata sovrum. Känns inte bra att säga det högt, än mindre att få det i skrift på det här viset, men så är fallet. Melvin va jätte bra att ha å göra med när vi som ensamma här inne. Å David hade möjlighet att sova hela natten. Men det känns endå fel...


Får se om det går lika bra i natt?

Kanske måste se över våra nattvanor isåfall...vad kan det tänkas vara som gör att vi alla sover bättre när vi är utspridda på det här viset? Jag vet att i allafall David saknade oss när han vaknade upp i natt å insåg att vi ortfarande inte kommit in dit... <3 å jag tycker inte om att vakna utan att känna honom intill mig. Är det melvin som inte trivs i sovrummet då tro? Eller är jag kanske lugnare när jag vet att inte David är där & alltså inte heller kan rulla över han i sömnen eller dyligt? Nä...jag spekulerar bara i saker jag inte har en aning om nu känner jag. Å dess utom är jag för trött för att reda ut det här nu. Återkommer i morron med en rapport om hur natten gått :)


Natti natti!

Av hazzel - 7 mars 2009 13:14

Här kommer lite bilder från veckan som varit :)

Av hazzel - 7 mars 2009 07:31

Ja, jag känner mig nog som det ensammaste människan i världen nu. David ligger å sover inne i vårat sovrum...å Melvin ligger å sover på sängen här inne i lilla rummet. Själv kan jag inte sova. Har haft en helt otroligt bra natt. Gick å la mig med Melvin igår vid 19 tiden...vakna en stund vid 23 å en stund vid 2, sen sov vi till 7 i morse :)

Kuttras Pyttlig har inga problem med att somna om efter den ätstunden heller, men det har tyverr jag :/ David ska iväg på cup hela dagen idag så han borde juh kliva upp snart...hmm...då kanske jag kan få lite frukost sällskap en stund i allafall? Sen kommer han bara hem nån gång på eftermoddagen för att byta kläder å stila till sig lite...han ska nämnligen på 40 årsfest på kvällen. Ja, vi var juh bjudna allihopa MEEEN jag tycker nog att det är lite väl tidigt än. Jag & Melvin ska nog få en mysik kväll endå :)


<3  Frid & Kärlek  <3

Ovido - Quiz & Flashcards