Alla inlägg den 20 mars 2009

Av hazzel - 20 mars 2009 17:43

Nu är det bestämt å klart. Vi åker till Sundsvall den 1a Maj å stannar till den 10e :) Ska bli så kul :) Känner i dagsläget ingen press, men vet att när det väl börjar närma sig å det ska planeras in vilka man ska hinna hällsa på överallt, då kommer panikångesten som ett brev på posten. Mamma, pappa, Kim. Mormor... Håkan, Emma, Linda... Christian, Jens å Kicki... jaa...listan kan göras lång. Vill juh hällsa på så många som möjligt. Men det gäller att prioritera. Denna gång ska vi i allafall gå runt å myska mer i stan å på södermalm...gå å kolla in massa fina hus & drömma sig bort för en stund. Dags att visa upp mer än bara Birsta å några vänner för David...han måste juh få en bild av hur det ser ut runt om oxå... (om nu planerna på att flytta upp är nåt han värkligen vill...?)


Bebis kallar...!

Av hazzel - 20 mars 2009 07:24

Igår var hon här, svärmor alltså.

Som vanligt hade hon kassvis med pressenter med sig.

Mest till Melvin men oxå till mig...

Fick bland annat ett spjälsöngsskydd med Laban. Jättefint.

Tror hon tycker det är härligt med barnbarn, dels för pressenterna men det märktes oxå på hur hon tassade på tå här inne när han somnat (vilket vi definitivt inte gör...haha...lyfter juh på vagnen å dammsuger under den när han ligger där i å sover...)


Nu har han nyss "ammat frukost" & liggen med pappa i sängen å sover. Funderar på om jag själv ska käka lite, eller om jag ska passa på att duscha... Viktiga beslut. Haha...


Ovido - Quiz & Flashcards