Alla inlägg den 31 mars 2009

Av hazzel - 31 mars 2009 11:10

Jahaap...undra vad man ska göra idag då? David är med en kompis i Norrköping, å ska vara där hela dagen. Bad han ta ner vagnen...men den står kvar i köket :/ Kanske kan böka mig ut med den själv? Om jag lägger pyttling i sängen, bär ner vagnen, SEN klär på han å bär han ner, stoppar han i vagnen å går...? Kan gå :)


Nån som vet:

Melvin har vita prickar, fast på rad, i gommen. Läste nånstans att bebisar som ammar kan få svamp i munnen(?) Är det det han har tro? Eller är det nån som har en aning om vad det kan vara annars?


Nån som vet:


Hur kan det komma sig att ena bröstet "levererar" 90-130ml per ammning/pumpning. Medans det andra "levererar" endast 10-40ml (?)

Blev nämnligen osäker på om/hur mycke han fick i sig, så nu pumpar jag för att sedan ge han me flaska...så mat får han...mellan 90-150ml per gång. Som bonus värkar han inte få ont i magen längre heller :) *pling*  innan kunde han juh amma i 2½ timme (ja, det är säkert) tills han somnade...men nu äter han på några minuter å sen är han pigg å glad & håller sig vaken mycke längre perioder :) Har pumpat 6 matat med flaska i tre dagar nu, å jag är lite nervös över att amma igen. haha...känns som om jag inte minns hur man gör :( Kanske inte är så konstigt att dom där svenska kändisarna som åker till USA i fyra dagar inte kan prata svenska när dom kommer hem igen :P

Ovido - Quiz & Flashcards