Alla inlägg under april 2009

Av hazzel - 4 april 2009 18:38

Inte för att jag vet vad det gör för skilnad med dessa veckodagar just nu, men Lördag är det i allafall. Kanske är det för att lättare kunna minnas NÄr man ska träffa sina vänner (?) Det kan juh vara bökigt att komma ihåg - Vi ses om 11 dagar klockan tre. Men om vi ses nästa bla bla bla...klockan tre minns man juh... ja ja...då svarade jag på min egen fundering & behöver inte gnälla mer om att jag finner dagarnas namn onödiga just nu.


Vi har i allafall 15 grader varmt ute & solen har skinit som aldrig förr hela dagen :) Nu till mig öppna fråga: Hur mycke kläder ska jag stoppa in pyttling i igentlitgen? Känns som om det börjar bli för varmt med overallen?


----> Melvin kallar, återkommer igen senare...

Av hazzel - 3 april 2009 10:09

ja, idag är vi bjudna till Davids mormor å morfar på lunch.

Känns ganska ok faktiskt. Synd bara att vi inte har möjlighet att ta med oss vagnen. Han brukar juh sova precis den tid dom vi kommer att vara där... well well...det kommer nog att lösa sig. Vi funderar på att ta bara mjukliften med oss :) *ide´*


Igår var Nico & Maria här å drack kaffe å spelade tv spel. Dom blev kvar till tolv tiden å Melvin vaknade av allt liv, å det har minsann straffat sig i natt. Han har sovit 1-2 timmar, sen vaknat å varit allmänt tjurig, å så sovit en liten stund igen...om å om å om. *suck* Så idag kommer jag nog inte utses som stans trevligaste tjej...no no! Men det var i allafall trevligt bed lite sällskap igår, så det får väl vara värt det (för den här gången i allafall)


Nu ska vi packa ihop oss å gå en morron prommis innan vi drar till Gamleby å käkar.



Av hazzel - 2 april 2009 16:55

Var ner till BVC förut idag.

Nu väger Melvin 5140 :) Stora killen våran :)

Hon kollade iaf på de vita prickar han har i munnen, men hon kunde inte säga vad det var. Ska träffa barnläkaren den 15e, så då får vi veta.

Nu är jag hemma å det är heeelt tyst här :)

David är & boxas & Melvin sover.

Vilket underbart "ljud" tystnaden kan vara ibland.

I allafall om man själv har valt den.

 Är men ensam & det är tyst kan det vara raka motsattsen...huvva.

Men just idag, just NU är den fantastisk.

Så jag ska sluta här, å gå å sitta nånstans & lyssna på ingenting.


Av hazzel - 2 april 2009 07:36

Gårdagens ihärdiga kämpande mot det onda har visat sig vara effektivt :) Jag har inte i närheten av så ont som jag hade igår :) Nu är jag mest bara öm, vilket jag heeelt tveklöst kan leva med. Pyret ligger nu i sängen med David (en av dom e vaken å en sover...gissa vem som kommer få över den andre på sin "sida" sömnen...? hihi...) Go Melvin - go Melvin...!


Får som sagt fika sällskap idag :) ska bli skönt att få höra nån annans röst ett tag. Min egen är vacker, men ack så tjatig :P Å i morron ska vi till Davids Mormor å Morfar å käka lunch. = Visa upp Melvin.


Hihi..nu hör jag den lille där innifrån, men inte den store (?) hmm... got 2 go!!

Av hazzel - 1 april 2009 20:55

Fy faan va o-kul det här är :(

Det är i allafall på bättringsvägen...har suttit med varm vete påse på mig sgs hela dagen nu. Å pumpat uta helvete...men det är fortfarande aj aj :(


I morron ska det i allafall bli trevligt att träffa min gamle vapendragare Agnes :) Hihi...hon skulle komm hit vid 11...alltså måste även David kliva upp i morron :) Moahaha!


Nä, nu ska jag ta å spela lite på King.com innan det är dags att krypa till kojs...


Natti natti!!

Av hazzel - 1 april 2009 13:10

Ja, då var mjölkstockningen nu ett faktum. Faan oxå...jag som tycker att jag skött mig så bra. Men icke :( Jag är nu svullen å röd å HAR ONT!! Har ingen feber dock...men det kan man juh tyda på två sätt.

1. jag har TUR - ingen vill juh få feber. :)

2. jag har OTUR - det kan alltså bli ännu värre :(

 Det spelar ingen roll om jag ammar eller pumpar eller värmer å masserar!! Nu tycker jag värkligen synd om mig själv!! :`(


Huu huu!


Ovido - Quiz & Flashcards