Alla inlägg under mars 2009

Av hazzel - 17 mars 2009 22:38

Första försöket att natta Melvin, för att sedan lägga honom i vagnen (som står brevid vår säng) lyckades utmärkt :) Han har varit vaken å legat på golvet å "snackat skit" med mig en bra stund, å nu när David kom hem beslutade vi oss för att försöka natta Melvin så vi alla kunde lägga oss samtidigt :) haha...succe!


Nu ska jag bara bända loss min sambo från datastolen så han blir nattad oxå ;)


Natti natti!!

Av hazzel - 17 mars 2009 17:05

Så skönt att vara ute i solen en stund. För solsken i småland mina vänner...det är få förunnat. Tog en välbehövd promenix runt "den här" delen utav stan, dvs cirka en timme med barnvagn & småprat me David.


Lilleman han sover så skönt i vagnen. Det riktigt syns på han att det är annan kvalite på sömnen när vi varit ute :)


Vi fick ett paket på posten idag (!)

Melvin hade fått pressent av MIN faster med fam.

Så jäkla roligt :)

Skoj överhuvudtaget att min sida släkten visar sånt intresse för Melvin.

Att Davids "sida" gör det är juh inte så konstigt...dom är juh bara runt knuten. (nästan i allafall :P )

Har nu gjort slag i saken (apropå Davids släkt...) gälland hans mamma...

Imorron kommer hon hit  -hör å häpna-  EFTER träningen.

Alltid ska det ändras på nåt. *suck* men hon ska i allafall iväg å hämta Tomas (Davids pappa) vid 8 hugget nån gång, så David garanterar mig en tidsgräns på 1½ tim MAX!

<3 Älskar den mannen <3

Av hazzel - 17 mars 2009 09:37

Ja, då har jag kontaktat min lärare då...äntligen :/ Ska till skolan i morron kväll klockan 18 för att lyssna på föredrag & planera lite inför kommande examination (som för övrigt gäller medeltiden) Ska bli skönt att komma igång lite igen, men är såklart lite nervös över att lämna junior :( Men det är David som ska ha han, så det känns i allafall bra :) <3


Har haft en riktigt bra natt. Han vaknade 2 gånger...men efter jag ammat la jag tillbaka han i vagnen å där sov han :) Det va såklart lite pipigt å så, men det gick!!!! Ena gången gav jag han nappen, men en gång funkade utan :)  Fick lite bannor gällande nappen igår... Melvin hade nämnligen gått ner 50g från förra veckan. Hon menade på att det är nappen som gör honom trött på att suga, å när det väl är matdags orkar han inte få i sig den mängt han behöver... (?) Så nu är den "lugn å ro-säkerheten" borttagen. Min tanke är att bara ge den till han om han är trött eller nyss har ätit, så jag VET att han inte saboterar matlusten/suglusten. Många planer...får se hur det går!?!?


Nu ligger pyret i allafall i våran säng :P Efter morron ammningen är det juh sååå mysigt att ligga å kika på varandra å prata lite <3 Men nu ska jag passa på att äta lite frukost innan han vaknar.


Ha en trevlig dag.

Av hazzel - 16 mars 2009 21:59

Nu på kvällen har hela familjen legat på soffan å kollat på innebandy :)

(åh, familjen...) <3

Melvin hade sån skönt avslappnad stil så vi var tvungna att föreviga det hela... I över två timmar låg han å dregla på mig,*sötis*

BVC

Av hazzel - 16 mars 2009 16:30

Idag har det varit mycke att stå i...

Klockan 12.15 hade vi tid för fotografering till tidningen, men vi kom självklart lite för sent. :/

Eftersom jag kände mig lite vild & vågad idag slog vi på stort å käkade lunch på stan :) *crazy* Även det överlevde v i utav större bekymmer MEN SEN... när dte var dags för besöket på BVC brakade helvetet lös. Melvin tyckte inte alls att vi va nå rolig när han blev upp plockad ur vagnen å dess utom blev av med alla kläder :( Huvva, dumma oss... Han hade gått ner i v ikt från förra veckan, vilket inte var allt för överraskande. Hade dåligt med mat till han i en eller två dagar i mitten på veckan, så vi anade att det kunde ha påverkat vikten en del. Men jag vill inte ta till ersättning än så länge. Vi tog en extra tid för vägning nu på torsdag så vi tydligere kan se om det går åt rätt håll innan det går för långt.


Nog om detta...nu ska jag se hur det står till med maten. Tyverr är det inte varje dag den *vipps* bara står där på bordet å är redo att ätas...men å andra sidan...då skulle jag säkerligen inte uppskatta det lika mycke heller (?)


Trevligt med er nya läsare btw :)


<3 Frid & Kärlek <3

Av hazzel - 15 mars 2009 18:50

Har han inte skön stil när han sover så säg... :)

Av hazzel - 15 mars 2009 08:44

Skulle så gärna vilja säga: vilken underbar dag, med underbart väder vi har... men när jag tittar ut ser jag bara regn som ligger i luften å väntar på att störta ner på dom stackare som vågar sig ut...speciellt över dom med barnvagn skulle jag tro :P JAG är hur som hällst på strålande humör :) Jag har sovit som en stock å Melvin vaknade bara en gång i natt :) Nu ligger han här på min bröstkorg med benen  uppdragna som en liten groda å sover :) så söt <3 Ska försöka få till lite mer kort å så idag har jag tänkt...kanske nåt från världen utanför vårt hem, om det blir lite trevligare väder??

Av hazzel - 14 mars 2009 19:02

Sitter nu å väntar på att maten ska bli klar :)

David är i köket å hackar å grejar :)

Ska visst bli bjuden på lasagne idag. Jag slapp göra mat :)

 Vi har varit ute på en FYRA timmar lång promenad idag å efter det har jag levt lyx liv :) Tog en dusch å passade på att smörja in denna otroligt torra kropp, för första gången på evigheter :) Å nu sitter jag här å känner den goda matlukten sprida sig här hemma :) Som sagt...jag har det lyxigt nu!

Ovido - Quiz & Flashcards