Alla inlägg den 18 januari 2009

Av hazzel - 18 januari 2009 22:46

Ska nu ge mig på att försöka sympatisova med hjärtat.

Han ska juh upp å jobba äckligt tidigt i morron. (04.50) Tänkte att det kanske går lättare för mig att somna om jag får ligga intill honom å höra han andas <3 Det bästa jag vet är när han ligger bakom mig, så jag får hans andedräkt lätt mot nacken :) *mys mys* Så det får vara llt för idag. Får se om jag har nåt roligt att förtälja om efter stadsrundan i morron nu då!?!


Natti natti!!

Av hazzel - 18 januari 2009 17:10

Å så skönt :) Nu har vi varit ute å gått i TVÅ timmar :)

Det var längesedan jag hade så mycke energi å kunde hålla sånt tempo som jag höll idag. David ville gå hem efter 1a rundan, men han gav med sig,så vi gick ett tag till :) *tack tack* Nu ska vi ägna oss åt Fable ett tag, innan han ska iväg (igen).


Hej så länge...

Av hazzel - 18 januari 2009 12:48

Nu har jag suttit å gnällt i flera dagar känner jag. Dags att göra nåt åt saken!! Så i morron ska jag vandra de löjligt få metrarna ner till stan & beställa tid hos frissan :) Så trött på att vara blek, fet å tråkig. Det bleka å feta kan jag inte göra mycke åt jusst nu, men jag kan banne mig göra nåt åt de tråkiga. Ska även kika in i lita affärer å se om jag inte kan hitta några fynd med :)


Behöver faktiskt handla lite inför förlossningen (som kommer allt närmre :) ) oxå. Jag behöver:

  • Myskläder
  • Tofflor.
  • Väska.

Det borde jag oxå kunna hitta i morron :)

Sen ska vi juh till IKEA (igen) när David fått lön :) Då ska vi låna V70n å inhandla sängen å lite sånt som tillhör den :)  Insåg för nån dag sedan att vi inte har några sängkläder till bebis :( :( :( *stor fasa* vi har en hel hög med mysiga filtar..men inget täcke. Stackars liten...så det måste vi fixa med.


Helt otroligt...han sover fortfarande!?!?!  Undra när han kom hem inatt?



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards