Alla inlägg den 23 januari 2009

Av hazzel - 23 januari 2009 21:49

Den gnager så på mig.

Ångesten gnager på min själ & på mitt förstånd.

Nu är jag återigen utom räckhåll för att förstå mina egna tankar.

Hur faan kan det komma sig att jag,

samma människa,

ser på mig själv & livet omkring mig ur två olika vinklar?


*FUCK*

Av hazzel - 23 januari 2009 09:34

Så, nu var det klart :) Nu har jag bokat resa till mamma & pojkarna. Dom kommer hit den 28e februari :) om Ca en månad bara :) Å tiden kommer förmodligen att gå så fort fram tills dess så det bara säger vipps, å så är dom här :) *längtar* Har redan laggt på henne ansvaret att designa barn/gästrummet då hon kommer hit :) Hon är juh sååå duktig på sånt. Å dess utom har jag själv heeelt tappat fantasin för vad jag kan tänkas göra här inne.


Nu vill jag att David ska komma hem så jag får berätta för han att mamma kommer :) Hihi... hoppas att han blir lika glad som jag!?!? Han längtar i allafall efter grabbarna, det vet jag :) Han å min minsta bror har nån speciell relation till varandra som bara dom förstår tror jag. Dom kommer sååå bra överens :) *kul kul*


Å nu blev jag hungrig oxå efter all denna glädje :)

Ska väl gå å fixa nåt å käka då...

Av hazzel - 23 januari 2009 05:31

Jag hade bara välldigt mycke att göra igår & klockan gock nog lite fortare än vanligt med...plötsligt var det MER än dags att gå å lägga sig. Vi inledde gårdagen med en sista tripp ner till mvc för att gå å föräldragruppen, vilken (inte helt otippat) blev en flopp...igen. Psykologen som skulle komma & prata med oss om syskonrivalitet & diverse prykoser, dök inte upp (?) Däremot kom en av tjejerna (hon som var beräknad till den 1a feb) med sin lilla bebis å kikade in till oss:) 3v för tidigt hade han kommit men allt var bara bra :) Fick ännu en (hur många kan man få) verklighets insikt då jag såg den lille...nu är det snart min tur :)


David var noga med att länma nr till sitt jobb idag innan han åkte. Måste juh kunna få tag på honom!!! Å på tisdag ska han åka till Linköping (IKEA) å handla det sista :) Tycker det är extra roligt att han gör det själv :) Jag känner att jag lätt tar över vad som ska göras å vad som aka handlas...så det här växer nog han oxå på!?!? <3Älskar!!


Svärmor var som sagt hit igår. men massor av bebis grejer. Bla en stor "björnfäll" i det absolut mjukaste materiel man kan tänka sig :) Sen fick vi oljor å blöjor, kläder å gosedjur...mm mm...Ska lägga upp bilder på i allafall björnen senare!! :)


Bara nån minut efter att hon gått kom nästa besökare... 2 brudar som jag tycker mycker om :) Det var där nånstans som klockan började gå fortare än vanligt...för ett tu tre så var den nästan elva?!?! (stackars David kommer aldrig i säng som han ska)


SARA...det blev lite som för dig gällende håret...Idag har jag lite lätt panik över kapningen :( Det går juh inte att få bort det från ansiktet juh :(

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards