Alla inlägg den 31 januari 2009

Av hazzel - 31 januari 2009 15:35

Wee så stolt jag blir :)

Nu har även jag fått denna fina utmärkelse.


Regler:

Lista 5 saker jag inte kan vara utan:


  <3  Familj & vänner   <3

 (:   SMS   :)

Kramar 

Te

 Årstiderna


Lista 5 personer som, likt mig själv, förtjänar denna utmärkelse:

http://frupetterssons.blogg.se/

http://mmmaijsan.blogg.se/

http://tiniz.bloggagratis.se/

http://pahn.bloggagratis.se/

http://dumman.bloggagratis.se/


/Frid & Kärlek!!


Av hazzel - 31 januari 2009 15:12

Hur jag ska orka med denna kväll ska bli intressant att se även för mig själv. Jag är konstant trött...skulle kunna somna stående känns det som. Men med det blir det inget av ikväll. David ska juh ha nån form av "grabbkväll" här ikväll. Spela nå spel, käka mat å dricka öl. (Dock inte David, som på eget initiativ klargjorde för vännerna att det var på toook för nära bebis leverans jusst nu för att han skulle våga ta nån bärs) *grattis till den insikten säger jag bara*


Funderar fortfarande på om jag ska göra ett välment ryck här hemma å kanske till å med bädda sängen innan dom kommer. Haha...torkställningen står kvar i vardagsrummet å köksbänken är full av glas & porslin av alla de slag. Förvisso diskad å klar...men ingen har ställt in dem i skåpet...ska jag göra det tro?


Borde även göra ett ryck gällande min look känner jag. Går omkring i pyamasbyxor, för litet (doooh!) linne & med håret spretandes åt alla håll. :P Phu...livet är fyllt av krav & måsten.


Well, dags att återgå till verkligheten!

Av hazzel - 31 januari 2009 11:40

Det var väl faan va tiden gick fort denne morron då.

Har juh bara hunnit kliva upp känns det som å klockan är redan mitt på dagen. Ojojoj...börjar känna mig stressad...David ska ha nån form av spelkväll me grabbarna här i kväll, me tacos å grejer å vi har varken handlat eller städat ännu :/ ops! Å det hänger tvätt i hela vardagsrummet...haha... undra hur det skulle gå om jag bara flydde fältet nu å lämnade allt som det är :) Moahaha!!! Närå...dags att göra nytta. Hej hopp!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards