Alla inlägg under januari 2009

Av hazzel - 24 januari 2009 14:37

Lite pannkakor & ett stycke "lånad" bebis senare känns livet återigen inte allt för oigenomförbart. Å ikväll är vi bjudna på käk hemma hos Davids moster...det kan juh bli trevligt?! Ska låna hennes cross trainer oxå. Det är juh så satans halt ute hela tiden så jag törs knappt ta en promenad rund kvarteret...då kan det vara skönt att kunna röra sig fast man e innomhus!?!?  Jusst nu är kärleken min å spelar innebandy. (förvånande?) Men denna gång har han i allafall med sig mobilen:)


Nä, fy va jag är trött :( Ska gå å stoppa in en ny laddnig i tvättmaskinen å sen gå å vila en stund tror jag. *lat* Behöver juh i allafall inte förbereda för nå mat idag :) Känns otroligt skönt en grå dag som denna :)

Av hazzel - 24 januari 2009 10:00


Är vaken, men vet inte vad kag ska skriva riktigt?

Jag har inte hunnit skaffa mig nåt grepp om hur denna dag känns ännu. David är på strålande humör & jag är lite hungrig nu, så efter fikat kanske jag "vet mer"!?!?


En vän ska ev komma på besäk idag :) Hon å hennes lilla 6 månaders pojke :) <3 såå go :) Så det ska väll i allafall kunna hålla mitt humör uppe?


Well well...som jag skrev ...fortsättning följer senare...

Av hazzel - 23 januari 2009 21:49

Den gnager så på mig.

Ångesten gnager på min själ & på mitt förstånd.

Nu är jag återigen utom räckhåll för att förstå mina egna tankar.

Hur faan kan det komma sig att jag,

samma människa,

ser på mig själv & livet omkring mig ur två olika vinklar?


*FUCK*

Av hazzel - 23 januari 2009 09:34

Så, nu var det klart :) Nu har jag bokat resa till mamma & pojkarna. Dom kommer hit den 28e februari :) om Ca en månad bara :) Å tiden kommer förmodligen att gå så fort fram tills dess så det bara säger vipps, å så är dom här :) *längtar* Har redan laggt på henne ansvaret att designa barn/gästrummet då hon kommer hit :) Hon är juh sååå duktig på sånt. Å dess utom har jag själv heeelt tappat fantasin för vad jag kan tänkas göra här inne.


Nu vill jag att David ska komma hem så jag får berätta för han att mamma kommer :) Hihi... hoppas att han blir lika glad som jag!?!? Han längtar i allafall efter grabbarna, det vet jag :) Han å min minsta bror har nån speciell relation till varandra som bara dom förstår tror jag. Dom kommer sååå bra överens :) *kul kul*


Å nu blev jag hungrig oxå efter all denna glädje :)

Ska väl gå å fixa nåt å käka då...

Av hazzel - 23 januari 2009 05:31

Jag hade bara välldigt mycke att göra igår & klockan gock nog lite fortare än vanligt med...plötsligt var det MER än dags att gå å lägga sig. Vi inledde gårdagen med en sista tripp ner till mvc för att gå å föräldragruppen, vilken (inte helt otippat) blev en flopp...igen. Psykologen som skulle komma & prata med oss om syskonrivalitet & diverse prykoser, dök inte upp (?) Däremot kom en av tjejerna (hon som var beräknad till den 1a feb) med sin lilla bebis å kikade in till oss:) 3v för tidigt hade han kommit men allt var bara bra :) Fick ännu en (hur många kan man få) verklighets insikt då jag såg den lille...nu är det snart min tur :)


David var noga med att länma nr till sitt jobb idag innan han åkte. Måste juh kunna få tag på honom!!! Å på tisdag ska han åka till Linköping (IKEA) å handla det sista :) Tycker det är extra roligt att han gör det själv :) Jag känner att jag lätt tar över vad som ska göras å vad som aka handlas...så det här växer nog han oxå på!?!? <3Älskar!!


Svärmor var som sagt hit igår. men massor av bebis grejer. Bla en stor "björnfäll" i det absolut mjukaste materiel man kan tänka sig :) Sen fick vi oljor å blöjor, kläder å gosedjur...mm mm...Ska lägga upp bilder på i allafall björnen senare!! :)


Bara nån minut efter att hon gått kom nästa besökare... 2 brudar som jag tycker mycker om :) Det var där nånstans som klockan började gå fortare än vanligt...för ett tu tre så var den nästan elva?!?! (stackars David kommer aldrig i säng som han ska)


SARA...det blev lite som för dig gällende håret...Idag har jag lite lätt panik över kapningen :( Det går juh inte att få bort det från ansiktet juh :(

Av hazzel - 22 januari 2009 09:41

Det ser ut som om någon lindat ett (eller möjligtvis flera) moln runt vår lägenhet. Det är alldeles grått å disigt. Brrr...ser inte alls skönt ut ute :(

Fortsätter det såhär hela förmiddagen vill jag INTE gå ner till mvc idag. Nej, då tar vi banne mig bilden. (detta trots att jag gääärna promenerar numera) Men frysa...nej tack!!


Har smsat med Davids mamma nu på förmiddagen. Efter att hon hört om förlossningsbesöket igår fick hon brottom brottom. Så ikväll kommer hon hit med bebis saker sa hon :) Undra vad det blir denna gång? Själv uppfattades jag nog som plötsligt otrevlig då mina pengar mystiskt nog bara tog slut på telefonen, så jag kunde inte svara på det sista :( *sorry*


Sov btw bra i natt igen :) Davids närhet gör mig juh sååå lugn innombords. Å vetskapen om att allt stod rätt till i "magen" gjorde nog sitt det med :)

Apropå magen, så kurrar den för fullt jusst nu, så det är väl bäst att gå å fixa bågot att tugga på :)


Ha det gott så länge...!

Av hazzel - 21 januari 2009 22:36

Nu puttrar te vattnet & jag är mer än redo för sängen känner jag. Vilken dag detta har barit. Rent mentalt kan denna dag mätas med ett fysiskt maraton skulle jag tro!?!? Många känslor & tankar som okontrolerbart har ångat på. För tillfället känns dock allt väldigt lugnt så nu ska vi ta oss en kopp te innan vi går å lägger oss. Jag har smugit fram några små hintar om att jag skulle vilja ha massage så vi får väl se om budskapet nått fram senare? *skrattar*


I morron ska vi på den sista föräldra grupp träffen. Får se om innehållet denna gång blir värt resan dit?


Puss & kram alla fina människor där ute. Nu är det dags för natten !

Av hazzel - 21 januari 2009 16:56

Idag har det hänt mycke...å på olika ställen i landet med.

Min vän fick en pojke vid 14 tiden idag :) *grattis grattis* Å själv har jag spenderat några timmar inne på förlossningen, dock utan att komma därifrån med nån bebis. I allafall inte idag. Men allt är som det ska. Huvudet är fixerat å arbetet har tydligen börjat, så nu är det bara att vänta som det värkar. Får se om det blir i morron eller om det blir om 2 veckor. (huva hemska tanke) Men man vet juh inte? Vet att det är dumt att hoppas på för mycke men för min del får det gärna bli nu när som hällst :) Känner mig lite för uppslukad av dagens händelser föratt riktigt kunna fokusera på att skriva nu. Men det kommer säkerligen ett par radet till senare!?!!


Ännu en gång: Grattis till lilla pojken!!

Ovido - Quiz & Flashcards