Alla inlägg under januari 2009

Av hazzel - 11 januari 2009 11:23

Nu är det i allafall inte så många söndagar kvar innan "vi två" blir tre :)

Tur i oturen att jag blev sjuk nu, så jag förhoppningsvis får vara frisk när bebis har kommit!? Fy faan...jag har ont i kroppen å mår illa. *väcker otäcka graviditets minnen* vill aldrig må illa igen NÅGONSIN. Meeen, det kommer jag juh göra :P I allafall om det ska bli nå syskon :)


Drömmde att vi åkte tåg i natt. David jag å "liten". Åkte fram å tillbaka mellan V-vik å S-vall var annan helg...kanske kommer det bli så? Det är i allafall ett stort störningsmoment för mig i denna annars underbara period...att inte VETA 100% att/när jag kommer att kunna ha MIN mamma i närheten...   :´(

Av hazzel - 10 januari 2009 22:20

Jag fick mig ett skönt bad tillslut :)

Min hjälte till sambo fipplade snällt fram ploppen åt mig,

så jag fick behålla mitt aj aj, så heta vatten :)

Nu ska jag nog skynda mig i säng

innan värken kommer tillbaka & gör även denna natt sömnlös.

Hoppas innerligt att jag vaknar på bättre humör i morrn...


Go natt!!

Av hazzel - 10 januari 2009 19:45

Ja, undra om jag inte åkt på influensam endå?´Känner mig alldelens öm i kroppen :( David har varit hostig å kraxig i två dagar nu, å idag ser han riktigt feberblank ut på ögonen...så det verkar lurt. Vet inte så mycke om hur influensan påverkar ett barn i magen..VET DU?  Läste på nån sida förut att så länge man inte har feber är det ingen fara...men OM  man får feber då? Vad gör man då?  Jag har inte ens en alvedon hemma. Är heeelt anti allt now a days, så vilka mediciner KAN man ta när man är gravid?


Tänkte ta ett bad nyss, men eftersom den här dagen kan skrivas ner som en av mina sämre lyckligt lottade dagar, så ramlade såklart proppen ner bakom badkaret å jag är för otymplig för att lyckas pilla fram den. *fräs* Så istället för att ta ett långt å avslappnande bad sitter jag nu återigen här vid datorn & söker medlidande i cybervärlden. *suck* Vilket erkännande!!!



Av hazzel - 10 januari 2009 14:26

Jag VILL ha röda sura godisar. Såna som vi bara har på hemköp. Hemköp som för övrigt är den näst närmaste affären härifrån där vi bor. MEN orkar jag pallra mig bort dig å köpa mina älsklingsgodisar...? NEJ! Har försökt att lite fint lägga fram till David att jag vill ha såna, men jag tror inte att budskapet gick fram som jag hade önskat :(


Han däremot tog sig i kragen å for iväg för att göra den han var sugen på... (tänk om jag hade det orken endå...?!) han stack å spelade innebandy. Själv vill jag bara sova...skulle allra helst vilja små sova till nån halv taskig film som jag redan sett allt för många gånger för att inte behöva bry mig...så skönt att somna på soffan till sånt :)


Nä, ska sätta mig & föra över lite bilder till datorn...se om jag har nåt skoj (eller mindre skoj) att ladda upp senare...bye bye!!

Av hazzel - 10 januari 2009 09:47

Gaaah. Det här känns inte alls som en bra start på dagen :(

Vaknade upp vid 8 snåret å var (är fortfarande) på riktigt dåligt humör.

Vet inte om det är nåt jag drömmt eller om det helt enkelt bara är en del utav min underbara pesonlighet. Bäst att hålla sig undan andra levande varelser idag...så jag inte råkar döda någon!?!? (vilket faktiskt inte känns allt för otänkbart)

Av hazzel - 9 januari 2009 20:09

Har varit på stan å gått en runda med min söta vän idag.

Va på sahara å käkade varm macka. *mummsigt*

Så skönt att komma utanför dessa väggar ett tag.

Men sammtidigt skönt att vara hemma igen nu :)

Tror inte att jag tänker göra nånting vettigt mer detta dygn...

Bara ligga på soffan å slappa.

David är på innebandy fram till 23 tiden nån gång så jag har full kontroll över vad som ska ses på tv´n. (har iofs alltig full kontroll ;)  )



Av hazzel - 9 januari 2009 11:56

Både jag & David har sovit som små grisar idag :)

Han försov sig till jobbet & jag har nyss orkat pallra mig upp.

Känner mig öm å klen i kroppen idag :( Hoppas att jag inte håller på å åka på nån förkylning. Hade tänkt torka golven på FÖRMIDDAGEN idag å sen bara ta det lugnt på em, men nu verkar det visst som om allt blev knas. Ska iväg å träffa Sofie ikväll i allafall :) Det ska bli skoj :) Så länge sedan jag träffade henne nu. Ojojoj...min ohyggligt blonda å söta vän kommer att skälla på mig, så som jag ser ut nu. Ingen som hällst stilkänsla :P Men what a fuck...så kan jag väll få vara ett tag!?! Jag är juh faktiskt gravid :P haha...


Puss puss!!

Av hazzel - 8 januari 2009 17:33

Ja, då har vi varit å kikat på förlossningen idag då.

Känns bra att ha varit där å sett vart man ska osv.

Men vi var 16st sammtidigt som gick runt där som en skock kycklingar,

så det va lite trångt å dåligt med lufft.

Jag fick (tog mig) äran att demonstrera effekten av lustgasen för de övriga 15 :) Men jag tror inte att det är nåt jag kommer att be om när det är "skarpt läge"...vill juh veta vad jag håller på med. Skönt i allafall att veta att det går över sgs på en gång jag släppte masken.


Nu ska jag lägga mig på soffan med kärleken å vara allmänt lat ett tag :)

Ovido - Quiz & Flashcards